ABUS D720
  • ABUS D720

ABUS overvågningskamera i HD-kvalitet

950,00 kr

Lagerstatus: På lager

1280x720
Produkt beskrivelse

- Udendørs overvågningskamera i HD-kvalitet
- 720p med 24 indbyggede IR-dioder
- App til iPhone, Android, iPad

Yderligere information
Specifikationer
  • Opløsning: HD (720p)
  • Kan monteres udendørs 
  • Fast linse 3,6mm
  • Op til 25 billeder pr. sekund
  • Nattesyn op til 10 meter
  • Benytter BNC stik
  • Tæthed: IP67
Highlights 720p
Produkt Type IP Cam
Kamera type Dome Camera
Indoor / Outdoor Outdoor
Megapixel 1.3 MP
Vare nr: ABUS-D720
Udvidet specifikationer

ABUS har i vores øjne skabt et af de mest proffesionelle AHD overvågningssystemer på markedet. Med dette udendørs overvågningskamera er du sikret en knivskarp billedekvalitet såvel som om natten som om dagen. Kameraet optager i 720p og kan optage kontinuerligt eller ved bevægelse.

Fast linse

Kameraet er udstyret med en fast linse af 3,6 mm. Dette giver en vinkel af 76,8 grader. Fordelen ved en fast linse er at kameraet altid vil være i fokus og risikere derfor ikke at miste fokus.

Gode optagelser i mørke

ABUS-D720 har 24 indbyggede infrarøde dioder, der sikrer tydelige optagelser hele døgnet. Når det kombineres med kameraets 10 meter nattesyn, så får du et kamera med overlegne natteoptagelser, hvor selv optagelser i fuldstændig mørke fremstår detaljerede og skarpe.

Nemt at montere og betjene

Dette kamera bør benyttes sammen med XXXX. AHD løsningen benytte kombi-kabler, som gør monteringen nem og hurtig. Det betyder, at du sparer både tid, penge og besvær ved monteringen, fordi du kun skal føre et kabel per kamera. ABUS har desuden en intuitiv brugerflade på dansk.

Følg med fra din smartphone og tablet

Det er muligt at du kan opsætte systemet så du kan tilgå kameraet fra både smartphone, tablet og computer via den medfølgende, gratis app. Det kræver kun en internetforbindelse, så kan du logge ind og se de aktuelle optagelser eller finde gamle optagelser frem. Vi assistere gerne med opsætningen af dit netværk.

Kontakt os med spørgsmål eller for vejledning

Hvis du vil høre mere om kameraet eller har spørgsmål til vores produkter, så sidder vi altid klar på telefon og mail Såfremt vi skal skrædersy et system til netop dit behov er dette også en mulighed.

Relateret produkter
Kategorier