Alarm

En alarm handler om din tryghed. Det gælder både i dit private hjem, men også hvis du driver en virksomhed, du gerne vil beskytte.

En alarm behøver ikke koste en formue - og du har muligheden for både at købe eller leje en alarm. Det behøver heller ikke ruinere dig at få kontrolcentral og vagtberedskab koblet på - og det er vores klare anbefaling i forhold til alarmer, der blot sender dig en sms.

Der findes rigtig mange udbydere af alarmer, og det kan virke uoverskueligt hvad man skal kigge efter. Herunder kan du læse hvad du skal være opmærksom på.


Det skal du være opmærksom på

  • For kun 99 kr. om måneden kan du få kontrolcentral og vagtberedskab - det er meget få penge for en langt større tryghed
  • Du kan få røgmeldere tilkoblet, så kontrolcentralen også kontakter dig ved brand
  • Det er vigtigt med lokale installatører og vægtere, så de kan være hurtigere til stede
  • Vi er på vagt døgnet rundt - også når du er på ferie


Den rigtige alarm

  • Er installeret af uddannede alarmteknikere (og ikke vinduespudsere)
  • Fortæller dig om du har lukket alle døre og vinduer
  • Har røgmeldere tilkoblet
  • Har vægtere tilkoblet som kan rykke ud i tilfælde af indbrud
 

Det skal du undgå

For at en alarm skal få dig til at føle dig tryg, er det vigtigt, den er driftsikker. Det er meget ubehageligt med fejlalarmer eller andre problemer med systemet. Det er også vigtigt at din alarm kan fortælle dig, om du har husket at lukke vinduer og døre - den ikke til meget nytte, hvis du kan slå den til, mens havedøren står åben. Samtidig skal en alarm kunne sende alarmbeskeder selvom strømmen er gået.

Lad også være med at betale for meget for din alarm. Vi vil hellere installere en alarm til den rigtige pris og så evt. udvide med videoovervågning og bedre låse - ved at sørge for flere af de ting, opnår du den bedste sikkerhed.  

 

Vi laver en skræddersyet løsning til dig

Vi laver alt inden for sikring, og kan derfor finde den perfekte, skræddersyede løsning til dig. Derfor kan vi også levere en alarm til dig, som er under halv pris af vores konkurrenters, set over en 10-årig periode. Den besparelser kan du så bruge på fornøjelser - eller yderligere sikring i form af videoovervågning eller nye låse.

Vi har teknikere og lokale vægtere ansat over hele landet, så de altid er tættest på dig, når du har brug for dem. Ring til os for en uforpligtende snak.

 

Kategorier