Vis filtre

Info

 • Bliver indbrudstyven fanget i din kommune?

  Muligheden for at få et indbrud opklaret er direkte afhængig af, i hvilken af landets 98 kommuner du bor. Det viser en ny analyse foretaget af Secubi på baggrund af data fra Danmarks Statistik. Læs resten

 • Se billedkvaliteten

  Videoovervågning fås i mange forskellige kvaliteter, priser og megapixels. Det kan derfor være svært, at finde ud af hvad man skal vælge. Se vores professionelle hærværkssikrede AVTECH AVM542 IP-kamera i Full HD. Læs resten

 • Videoovervågning af butikker - fordele og best practice

  Videoovervågning af butikkerVideoovervågning i butikker har flere fordele end blot at dokumentere tyvens ansigt. Læs om hvordan du bedst placere videoovervågning i din butik, og hvilke fordele overvågning kan have både for medarbejder og kunder. Læs resten

 • Overvåges din stue af fremmede øjne?

  avm332_lVideoovervågning leveres med et standard brugernavn og en standard kode. Husk at ændre denne så hackere ikke kigger med på dit overvågning. 599 danske kameraer er allerede hacket i. Læs resten

 • Grafik: Sådan sikrer du dig mod indbrud i sommerferien

  Indbrud i sommerferienSommerferien er højsæson for indbrud. Gennemsnitligt bliver der begået 20-25 procent flere indbrud i juli end i juni og august. Se her, hvad du selv kan gøre for at minimere risikoen for indbrud i sommerferien. Læs resten

 • EagleEyes-app

  AVTECH har deres egen Applikation til Iphone, Ipad og Android. Applikationen kan automatisk finde dine kameraer eller system og du har mulighed for at se gamle optagelser direkte på din telefon. Læs resten

 • Analyse: Store regionale forskelle på sigtelsesprocenten for indbrud

  Der er markant forskel på, hvor stor en andel af anmeldte indbrud i danske hjem, der fører til en sigtelse. Sigtelsesprocenten for de fem dårligste kommuner ligger i gennemsnit på 2,9 %, mens andelen for de fem bedste kommuner ligger på 20,3 %.

  Læs resten

 • Grafik: Undgå indbrud i juleferien

  Indbrud i julen

  I juletiden øges risikoen for indbrud betydeligt. Men du kan selv gøre en masse for, at tyven ikke vælger netop dit hus. I denne artikel guides du gennem flere konkrete tiltag, der forebygger indbrud, så du kan sikre dig mod at vende hjem til et endevendt hjem efter en dejlig jul.

  Læs resten

 • Trådløs overvågning | værd at vide

  Trådløs overvågningVi får rigtig mange henvendelser omkring trådløs overvågning. At trække kabler er noget, som de fleste gerne vil undgå, men desværre er en trådløs løsning langt fra ideel i alle tilfælde. Læs vores anbefalinger her.

  Læs resten

 • Grafik: Lovgivning om overvågning

  Lovgivning for overvågning

  Lovgivningen omkring videoovervågning kan godt være en jungle og har mange gradbøjninger. Hvor og hvordan man må videoovervåge? Du kan finde ud af, hvor du placerer dig i forhold til loven i artiklen her.

  Læs resten

 • Zavio CamGraba optagesoftware

  CamgrabaZavio CamGraba er en gratis optage-software, som følger med alle Zavio IP-kameraer. Softwaren understøtter op til 32 Zavio-kamerer, og du kan tilgå softwaren direkte fra en browser eller via den gratis smartphone App. Læs mere om Camgraba her.

  Læs resten

 • Tilgå din harddiskoptager/IP-kamera fra internettet

  Overvågning og internettet

  Internettet tilbyder mange fine muligheder og fleksibilitet, hvis du har en harddiskoptager eller IP-kameraer. I artiklen her kan du finde ud af, hvordan du kan bruge internettet til at tilgå din optager eller dit kamera.

  Læs resten

 • Guide til valg af overvågningskamera

  OvervågningskameraMarkedet for overvågningskameraer kan godt være uoverskueligt nogle gange. Så hvordan finder du det rette kamera? Artiklen her er et godt sted at begynde, fordi du får indsigt i, hvilke valgmuligheder du har. På den måde får du nemmere overblik over dit behov.

  Læs resten

 • Lær indbrudstyvens adfærd at kende

  Indbrud og tyverisikring

  Man hører oftere og oftere om indbrud i medierne. Indbrudsraten har været stigende over de 2 sidste år. I artiklen bliver der stillet skarpt på den tendens, danskernes forhold til at beskytte deres hjem og en række værdifulde informationer om tyvenes indbrudsmønstre.

  Læs resten

 • Forebyggelse af indbrud

  IndbrudGør risikoen for indbrud mindre med en effektiv tyverisikring.

  Læs resten

 • Få mere ud af din videoovervågning

  Få mere ud af din videoovervågning

  Videoovervågning er ofte en stor investering. Derfor mener vi også, at du skal have det maksimale ud af den investering. Mange, som køber videoovervågning, begår ofte nogle småfejl, når de enten køber eller opsætter overvågning. I artiklen her får du en række råd til, hvordan du udnytter din videoovervågning bedst muligt.

  Læs resten

 • Find dine stjålne ejendele med en GPS tracker

  GPS tracker

  Hvis du monterer en GPS tracker i dine dyreste ejendele - for eksempel biler, campingvogne eller både - kan du finde dem, hvis de bliver stjålet. I artiklen kan du læse om, hvad GPS tracking er, og hvor det kan bruges.

  Læs resten

 • Secvest IP internetalarm

  Secvest IP internetalarm

  Secvest er den innovative privatalarm, som kommunikerer over internettet. Vi har testet den, og i denne artikel kan du læse mere samt se billeder af alarmen.

  Læs resten

 • Ny sms-tjeneste fra politiet skal stoppe indbrud

  sms-tjeneste

  Nordsjællands Politi er kommet med et nyt initiativ i kampen mod kriminalitet såsom indbrud og tyveri. De har lanceret en sms-tjeneste, som skal bruges til at udveksle informationer borgere og politiet imellem. I artiklen her kan du læse mere om tjenesten og dens formål.

  Læs resten

 • Secuyou: Innovativ elektronisk sikring af terrassedøre og vinduer

  Secuyou låsesystem

  Secuyou er et nyt danskudviklet og elektronisk låsesystem til terrassedøre og vinduer. Men det intelligente system kan du låse terrassedøre og vinduer med ét klik fra en fjernbetjening - nemt og effektivt. Det giver bedre tyverisikring. I artiklen her kan du læse mere om Secuyou og finde ud af, om det kunne være en sikkerhedsløsning for dig.

  Læs resten

1 til 20 af 34

 1. 1

 2. 2
.
Kategorier