Om os

Indrømmet. Vi er faktisk ikke den største webshop på markedet. Men en ting kan vi garanterer. Du finder ikke en webshop med et større teknisk bagland. Vi har bygget sikringen på Randers Havn med kameraer til over 40.000 kr. pr. stk. Vores teknikere har terrorsikret forskellige afdelinger af TV2 og vi har bygget hele netværket hos City2 samt installeret videoovervågning og adgangskontrol.

 

Enkelt og nemt fremfor avanceret og svært

Vi mener, at overvågning skal være enkelt og effektivt - uanset om der er tale om overvågning til private, virksomheder eller offentlige institutioner. Derfor har vi kun produkter i sortimentet, som er nemme at montere og anvende. Vi har dog teknikere i hele landet som står klar til at levere en samlet løsning til dig, hvis behovet opstår.

 

Online showroom med personer bagved

Vi bruger internettets muligheder til at dele så meget information som muligt på en let tilgængelig måde. Derudover har vi kontorer i København, Holbæk og Århus, hvor vi står klar med råd og vejledning. Skal vi tage en konkret snak om din situation, kører vores konsulenter gerne ud og give et uforpligtende tilbud på en løsning.

 

Kundeservice med produktkendskab

Vi sælger kun produkter vi kan stå inde for og som vi selv monterer og installerer på lokationer i hele Danmark. Vi har erfaringer med de helt små systemer, men arbejdet med løsninger på flere 100 kameraer som konfigureres på eksisterende netværk. Vi kan altså håndtere alle opgaver og ingen er for stor eller for lille.

 

Teknisk erfaring

I modsætning til mange andre butikker med online tilstedeværelse har vi teknikere, som har lavet sikring de sidste 30 år. Vi kan derfor løse alle tekniske udfordringer og kan løse alle sikringsproblematiker.

SECUBI er etableret i 2008 og blev i 2011 omdannet til SECUBI ApS. Vi har adresser i København, Holbæk og Århus, men opererer i hele landet. Vi er en del af SikringsRingen!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kategorier