ABUS d2
  • ABUS d2
  • ABUS d2
  • Mobil og PC-løsning
  • ABUS AHD dome
  • ABUS Bullet
  • ABUS DVR

Pluspakken - HD-kvalitet

* Påkrævede felter

0,00 kr

Lagerstatus: På lager

1280x720
Optil 20m nattesyn
25 fps
Live-visning smartphone
Produkt beskrivelse

Ønsker du en høj, knivskarp og flydende billedkvalitet til en fornuftig og konkurrencedygtig pris, så er ABUS AHD D2 overvågningsløsningen til dig. Med en 4-kanals optager med 1000 GB harddisk og to ABUS kameraer med 10 meter nattesyn leverer dette system overvågning i HD-opløsning med 25 billeder i sekundet.

Hvorfor AHD?

AHD-teknologien udmærker sig ved en fantastisk billedkvalitet samt, at systemet giver HD-opløsning. AHD adskiller sig fra netværksbaseret IP overvågning ved, at det benytter almindelige coaxial-kabel. Det betyder, at hvis du allerede har monteret en ældre analog overvågningsløsning, men ønsker at opgradere til en bedre kvalitet med HD, så kan du benytte de samme data-kabler og sparer derved både tid, besvær og penge, fordi der ikke skal trækkes nye kabler.

Gratis app til smartphone og tablet

Hele systemet kan naturligvis tilgås fra en browser, så du via din computer kan logge ind og følge med i optagelserne. Der medfølger desuden en gratis app til smartphone og tablet, så du kan tilgå harddisken, uanset hvor du befinder dig. Det vil sige, at du kan se liveoptagelser fra alle kameraerne via din smartphone eller tablet.

Let opsætning og installation

AHD-teknologien gør opsætningen simpel og du kan derfor selv stå for installationen. Du skal bare forbinde den digitale optager med kameraerne via et almindeligt coaxial-kabel, som naturligvis medfølger. Optageren skal ikke konfigureres for at finde de tilsluttede kameraer, så du kan omgående se et billede.

Harddiskoptageren har HDMI-udgang, så du kan tilslutte en HDMI-skærm, hvorpå du kan se dine liveoptagelser. Ved den første opsætning skal en HDMI-skærm tilsluttes, fordi harddisken skal formateres.

Rådgivning

Hvis du har spørgsmål til denne overvågningspakke eller ønsker hjælp til at finde den rette løsning til netop dit behov, så sidder vi klar ved mail og telefon til at hjælpe og vejlede dig.

Yderligere information
Dokumenter
Vare nr: PLUS D2
Udvidet specifikationer
Opløsning 1280x720
Linse 3,6MM
Farve Hvid
Materiale kamera Metal
Materiale optager Metal
Robusthed IP66
Nigtvision Op til 10m
Indendørs/udendørs Udendørs
Billeder pr. sekund 25
Antal kamera på harddiskoptager 4
Strømforbrug 12 V
Strømforbrug  300mA
Dimensioner kamera Diameter 89,6 mm
Dinensioner optager 200mmx200mmx50mm
Fan Nej
Miljø  -20 ; 50 grader
Videosystem HD-TVI
Relateret produkter
Kategorier