ABUS D8
  • ABUS D8
  • ABUS D8
  • Mobil- og tabletløsning
  • ABUS udendørs Dome
  • ABUS AHD optager
  • ABUS Bullet

Pluspakken D8 - HD-kvalitet

* Påkrævede felter

0,00 kr

Lagerstatus: På lager

1280x720
Optil 20m nattesyn
25 fps
Live-visning smartphone
Produkt beskrivelse

Denne pakke  består af en 8-kanals harddiskoptager med 1000 GB harddisk, 8 720p dome-kameraer samt kabler og strømforsyning til montering. Hele systemet er baseret på AHD-teknologi, der blandt andet garanterer dig skarpe optagelser i HD.

Få flere fordele med AHD

Med AHD-teknologi leverer dette overvågningssystem analoge optagelser i HD-kvalitet. Det betyder knivskarpe, flydende optagelser i en professionel opløsning. Ud over den høje kvalitet så er det med AHD-teknologien muligt at sende et HD-signal via almindelige coaxial-kabler. Systemet kan derfor benytte allerede monterede data-kabler fra et ældre analogt system. Det sparer dig for både tid og penge, hvis du ønsker at opgradere dit gamle system til et nyt, der kan optage i HD.

ABUS AHD dome-kamera

ABUS er et udendørs dome-kamera med en opløsning i HD. Kameraet har infrarødt lys, der giver op til 10 meter nattesyn. Dette kamera er et af de absolut bedste analoge kameraer i HD-kvalitet vi har testet!

Følg med når du er af sted

Overvågningssystemet kan selvfølgelig tilgåes fra en browser via computer. Du kan altså altid logge ind i systemet og for eksempel følge med i kameraernes liveoptagelser. Der medfølger også en gratis app til smartphone og tablet, så du med få klik kan tilgå systemet via din smartphone og herfra følge med i liveoptagelserne. På den måde er du altid opdateret, uanset hvor du er.

Hurtig og nem montering

Takket være systemets Plug and Play funktion er monteringen så simpel, at du selv kan gøre det. Du tilslutter blot kameraerne til harddiskoptageren med de medfølgende kabler, så kan de første billeder vises og systemet er klar. Harddiskoptageren leveres med et HDMI-stik, så du kan tilslutte en HDMI-skærm. Dette er nødvendigt ved den første opsætning af systemet, fordi harddiskoptageren skal formateres.

Vi sidder klar med rådgivning og vejledning

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har brug for vejledning eller rådgivning omkring overvågningssystemer. Vi ved, at det kan være svært at vælge, så vi hjælper dig gerne godt på vej.

Yderligere information
Dokumenter
Vare nr: PLUS-D8
Udvidet specifikationer
Opløsning 1280x720
Linse 3,6MM
Farve Hvid
Materiale kamera Metal
Materiale optager Metal
Robusthed IP66
Nigtvision Op til 10m
Indendørs/udendørs Udendørs
Billeder pr. sekund 25
Antal kamera på harddiskoptager 8
Strømforbrug 12 V
Strømforbrug  300mA
Dimensioner kamera Diameter 89,6 mm
Dinensioner optager 200mmx200mmx50mm
Fan Nej
Miljø  -20 ; 50 grader
Videosystem HD-TVI
Relateret produkter
Kategorier