Privat alarmØnsker du at se vores anlæg i live, er vores showroom det helt rigtige sted at komme. Her har du mulihged for at se alarmerne i drift, samt se hvilke udvidelses muligheder alarmerne har. I vores showroom ses forskellige kvaliteter af tågemaskiner, sirener, blitz og meget mere. I Showroomet ses ligeledes et stort udvalg af Videoovervågning, Låse og adgangskontrolsystemer

Som erhvervsdrivende kan du have et krav fra forsikringen om hvilet sikringsniveau du skal opnå. Alt efter hvilket sikringsniveau du bliver pålagt, kan der være store krav til din alarm og alarmselskabets reaktionsmønster for at din forsikring dækker dig i tilfælde af indbrud. Ønsker du at vide mere om de forskellige sikringsniveauer beskrives de alle individuelt her:

Husk at du som privatperson i Danmark kan opnå skattefradrag på installatioen af alarmanlæg.


Skal din alarm sikres yderligere?

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Tågesikring

Med tågesikring får tyven svært ved at begå sig i rummet, da dette fyldes hurtigt med tåge som gør det svært at se

Strobesikring

Med strobesikring forstyres tyven med ekstrem høj lyd og skarpe blitz lyde som gør det umuligt at koncentrere sig

Udendørs perimetersikring

Med udendørs perimetersikring tilkobles udendørs arealer ligesom indendørs arealer. Brydes de infrarøde skud sendes der straks besked til vores godkendte kontrolcentral.

Udendørs sikring med videoovervågning.

Videoovervåging er godt på vej til at fungere som en aktiv del af et alarmsystem. Vi benyter udelkkende PTZ løsninger såfremt videoovervågning skal indgå som en integreret del af alarmen.

Vandalarm

Der er muligt at opsætte alarmer på frysere og andet, således at du bliver alarmeret såfremt temperaturen stiger eller falder.