Privatsikring


Beskyt dit hjem mod indbrudstyve

Indbruddene sker utrolig ofte i dagtimerne, mens man er på arbejde. Heldigvis kan du nemt forbedre sikkerhedsniveauet og dermed mindske risikoen for ubudne gæster. Lad os gennemse din bolig og give et professionelt bud på effektive og prisvenlige forbedringer af sikkerheden.

Produkter som dækker dit behov

Sikringsforanstaltninger som alarm, mekanisk sikring, videoovervågning og præventiv skiltning i hjemmets vinduer og indgangspartier er alle med til at skabe sikre omgivelser for dig og din familie.

Overvågning af din bolig

Video overvågning forhindrer ikke indbrud, men kan være et godt supplement til at sikre din ejendom og få dig til at føle lidt ekstra tryg. Der findes mange former for videoovervågning, men du kan nemt få et system, som er tilpasset dine aktuelle sikkerhedsbehov og som passer til din bolig og de øvrige omgivelser.

Videoovervågning er bestemt et tiltag som de fleste indbrudstyve helst vil undgå.

Danmark oplever stadig høje indbrudsrater

Vi har igennem 20 år hjulpet mange familier og private med sikring af alle typer boliger.

Hvis du gerne vil sikre din bolig mod indbrud, er der en række ting, du selv kan gøre for at minimere, at det sker. Jo vanskeligere det er for indbrudstyven at skaffe sig adgang til din bolig, jo større er sandsynligheden for, at han giver op igen.

Først og fremmest handler det om at lave en grundig gennemgang af din bolig, så du kan opruste på sikkerheden og besværliggøre det for tyven at bryde ind i din bolig.

Få installeret en alarm

En tyverialarm vil ofte afskrække tyven, så du ikke oplever indbrud. Alarmen vil med stor sandsynlighed stresse tyven, så han går mindre grundig til værks eller måske endda helt løber sin vej. I forbindelse med en tyverialarm, har du typisk et vagtfirma tilknyttet, som hurtigt møder op på din bopæl.

Er du ikke selv hjemme i din bolig, når indbruddet sker, vil sirenerne fra alarmen kunne høres af en nabo, som kan tilkalde politiet. Til langt de fleste tyverialarmer kan du koble en ekstern sirene til alarmen, som kan høres i hele nabolageret.

Få et gratis sikringstjek

Kontakt os og få et gratis tilbud på en sikringspakke, der dækker dit sikringsbehov. Vores veluddannede og erfarne låsesmede samt alarm teknikere kan lokalisere eventuelle svagheder i din boligs sikkerhed.

Forebyg indbrud i hjemmet, kontakt os i dag på telefon 70 70 10 83 eller skriv til info@secubi.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.