SECUBI Sølv
  • SECUBI Sølv

SEC Sølv udendørs IP-kamera (WDR)

1.899,00 kr

Lagerstatus: På lager

1920x1080
Ja
Optil 30m nattesyn
Registrering af nummerplade
30 fps
Live-visning smartphone
Produkt beskrivelse

Kameraet der løser de fleste behov er dette kamera, som har en IR-diode som ikke er under samme glas som kameralinsen. Kameraet udmærker sig ved at det, modsat andre dome kameraer, har den fordel at man ikke oplever at snavs på glasset giver et dårligt billede om natten. Dette kamera er altså et idéelt all-around kamera, når du skal sikre din ejendom.

Yderligere information
Specifikationer
  • Opløsning: Full HD, 4 megapixel - 
  • Nattesyn op til 30 meter
  • 25 billeder pr. sekund
  • Linse: 4mm
  • Understøtter PoE (strøm gennem netværkskabel)
  • Medfølgende optagesoftware
  • Understøtter ONVIF
  • Manual: Engelsk
  • Browser: Firefox
Produkt Type IP Cam
Kamera type Dome Camera
Indoor / Outdoor Outdoor
Megapixel 4.0 MP
Vare nr: SEC-SØLV-DOME
Udvidet specifikationer

Med vores sølv kamera får du et godt og alsidigt IP-kamera til udendørs brug. Kameraet leverer optagelser i 4MP og er udstyret med et fremragende nattesyn, der rækker op til 30 meter.

Kameraet er ideel til optagelser under dårlige lysforhold, da den indbyggede WDR-funktion (Wide Dynamic Range) automatisk kompenserer for eksempelvis modlys. Kameraet understøtter PoE (Power over Ethernet) og er ONVIF-certificeret (Open Network Video Interface Forum).

Godt Nattebilleder med IR adskildt

Dette kamera har IR-linsen adskilt fra kamera linsen og har dermed mulighed for at give markant bedre billeder om natten. Dermed undgår man de dårligere billeder der kan forekomme når linsen sider under samme glas som IR-belysningen.

Følg med fra mobilen

Med dette kamera kan du tilgå optagelser direkte fra en smartphone, PC eller tablet, når du har installeret den medfølgende app. Dermed kan du holde øje med din virksomhed eller dit hjem, når du har brug for det. For at få det fulde udbytte af kameraets mange funktioner anbefaler vi, at det anvendes sammen med en sølv netværksoptager, der kan lagre optagelserne direkte på en intern harddisk.

Alsidighed for få penge

På grund af den skarpe billedkvalitet både nat og dag er dette ideelt til professionel overvågning af udendørsarealer såsom parkeringspladser, indgangspartier og lagerbygninger. Kameraet kan også sagtens anvendes af private (til eksempelvis indkørsler), da prisen er forholdsvis lav i forhold til tilsvarende produkter på markedet.

Brug for vejledning?

Kontakt os på telefon (70 70 10 83) eller send os en mail, hvis du har brug for rådgivning i forhold til at finde den ideelle overvågningsløsning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

Relateret produkter
AVTECH 6-kanals NVR (2000GB) (DEMO)

AVTECH 6-kanals NVR (2000GB) (DEMO)

4.745,00 kr

2.200,00 kr

Kategorier