Vis filtre

Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Overvågningskameraer

Vores overvågningskameraer i denne kategori er såkaldte HD-SDI-kameraer, der leverer en opløsning mange gange højere end traditionelle analoge overvågningskameraer. En stor fordel er desuden, at HD-SDI overvågningskameraer benytter samme type kabel som analoge systemer. Derfor er det meget nemt at opgradere et gammelt system til et tidssvarende i HD-kvalitet.

 

Se også vores komplette pakkeløsninger ved at klikke på billedet til højre. Pakkeløsningerne indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med overvågning. Har du spørgsmål til et specifikt overvågningskamera eller til overvågning generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvad der bedst passer til dit behov.

 

Overvågningskamera på din smartphone, pc eller tablet

Alle vores overvågningskameraer giver dig mulighed for at følge med på din telefon eller tablet, når du er på farten – lige meget om du bruger iPad, iPhone eller en Android-telefon. Du har selvfølgelig også altid mulighed for at følge med på din pc. Hvis du ønsker et tilbud eller har spørgsmål til et specifikt kamera eller overvågning generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at rådgive dig.

Vores overvågningskameraer er alle såkaldte HD-SDI-kameraer, der leverer en opløsning, som er mange gange højere end den traditionelle, analoge overvågningskameraer leverer. Dermed er du sikret betydelig bedre sikkerhed, da du får en større chance for at se detaljer og at identificere ansigter på optagelserne. En anden fordel ved HD-SDI-systemerne er, at de benytter samme kabler som analoge systemer. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opgradere, hvis du allerede har et ældre overvågningssystem, som du ønsker at udskifte med noget mere tidssvarende.

Kom godt i gang med vores pakkeløsninger

Hvis kameraovervågning er nyt for dig, kan du med fordel overveje en af vores pakkeløsninger. De indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med overvågningskamera – lige meget hvor stort eller småt dit behov for overvågning er. Pakkeløsningerne spænder ligeledes fra små pakker med to kameraer til større løsninger med op til 12 kameraer. Vi sammensætter også gerne individuelle pakketilbud, hvis du har brug for en skræddersyet løsning, der møder lige præcis dine behov for kameraovervågning.

De individuelle pakketilbud kan være en fordel for dig, der ønsker forskellige kameratyper og ekstra tilbehør som monitors og lignende. Vi tilbyder også pakkeløsninger til erhvervsbrug, som – foruden det grundlæggende udstyr som HD-kameraer til indendørs og udendørsbrug med nightvision – også indeholder 21,5’’ HDMI-monitor, 2000 GB netværksoptager med internettilslutning, tilgang til systemet via browser, mail- og telefonsupport, komplet montering samt mulighed for serviceaftale.

Har du brug for vejledning?

Vi står altid klar til at rådgive, såfremt der er brug for det. Kontakt os her for at høre mere om dine muligheder.

Kategorier