Vis filtre

Udendørskameraer

Hvis du har brug for overvågning af dine udendørsarealer, har vi hos Secubi et bredt udvalg af kameraer til udendørs brug. Alle kameraer er med nightvision, som giver dig mulighed for overvågning i høj opløsning døgnet rundt.

Vi fører kameraer og komplette pakkeløsninger til alle behov, og vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig – lige meget om du har behov for et enkelt kamera eller flere for en mere omfattende overvågning. Ligeledes har vi løsninger, der passer både til private og erhverv. Vi sammensætter også gerne en komplet løsning, som er skræddersyet til dine behov for udendørs kameraovervågning.

Følg dit udendørs overvågningskamera på smartphone eller PC

Til alle vores udendørskameraer medfølger en app, som passer til både iPhone, iPad og Android. App’en giver dig mulighed for at følge med i din overvågning, når du er på farten. Med den specielle app har du også mulighed for at få tilsendt en optagelse, hvis der registreres bevægelse foran kameraet. Dermed har du med et udendørskamera og den medfølgende app et godt supplement til en tyverialarm. Du har selvfølgelig også mulighed for at følge med på din windows-computer eller din mac. Vores udendørskameraer tillader også nem tilslutning til en skærm, så du kan følge med på optagelserne – enten via fuldskærmsvisning af et enkelt kamera eller ved visning af flere forskellige kameraer.

Altid gratis rådgivning og landsdækkende montering

Vores udendørskameraer er nemme at tilslutte og kræver ingen tidligere erfaring med overvågningskameraer eller anden særlig tekniks viden. Hvis du alligevel har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os – det er helt uforpligtende og naturligvis uden beregning. Vi sidder altid klar med rådgivning, vejledning og support. Vi sørger også gerne for montering af dit udendørskamera – lige meget hvor du bor i landet. Vores service er landsdækkende.

Kategorier