Videoovervågning


I vores showroom kan du komme ned og se hvorfor det er vigtigt at vælge en leverandør med mange års erfaring som ikke bare kender 2 typer af kameraer. Vi har mere end 30 forskellige kameraer udstillet og alle har fordele og ulemper. I vores showroom kan du ligeldes se vores alarmsystemer, adgangskontrol og låsesystemer.


Priseksempler


Konvertering fra Analog til 3MP

Har du i dag et analogt system men ønsker en bedre kvalitet uden at skifte kablerne, så er det muligt at bibeholde kablerne og kun skifte kamera og optager.

4-kanals optager med 4-kameraer og 2.000 GB harddisk: 6.500 kr. inkl. etablering

8-kanals optager med 8 kameraer og 2.000 GB harddisk: 10.500 kr. inkl. etablering

Ja, vi er danmarks bedste indenfor videoovervågning! Herunder kan du læse mere om det hav af muligheder der er med videoovervågning


8 Megapixels kameraer

Med 8 Megapixels opnår du knivskarpe billeder i dagslys, som kan bruges til at overvåge store områder eller se de helt små deltaljer i en smykkeforretning.

Nightvision

De fleste kameraer i dag har nightvision. Denne kommer dog i mange udgaver og det er vigtigt at du vælger den helt rette til det formål du har

Low Light kameraer

Med Lowlight kameraer, forstærker kameraet de små lys der er i dettes synsfeldt. Derfor vil du opleve at der går længere tid før kameraet tænder for nivhtvision og går over i Sort/hvid.

Dark fighter Kameraer

 

PTZ kameraer

Her får du mulighed for at styre kameraet som du ønkser og du har mulighed for at zoome ind og ud både fra din PC, netværksoptager eller telefon

PTZ med Autotracking

Dette er bare et endnu federe PTZ kamera som kan autotracke på forskellige enheder som kameraet ser. Vi kan også få de resterende kameraer til at ”kalde” på PTZ kameraet såfremt de registrere noget der bevæger sig og som der skal holdes øje med

Panovou kameraer

Disse kameraer er virkelig toppen af poppen. Dette kamera kan have rigtig mange indbyggede linser i kameraet, som alle sammen ”kalder” på PTZ kameraet når de observere en registrering.

Termiske kameraer

Her har du virkelig mulighed for at få rigtig god alarmering såfremt der sker et indbrud på en byggeplads eller lignende. Kameraerne registrere varme, og kan også bruges til at alarmere ved brand eller en stor ændring i temperature.