Kameraovervågning

Med vores store udvalg af kameraer og tilbehør er du godt på vej til at komme i gang med kameraovervågning. Alle kameramodeller i vores sortiment er HD-SDI-kameraer, som leverer en skarp opløsning, der tillader både store og detaljerede optagelser. Det giver dig bedre forudsætninger for at identificere ansigter og at se øvrige detaljer på dine optagelser

Kameraovervågning: Løsninger til både private og erhverv

Vores sortiment omfatter produkter, der passer til alle behov. Lige meget om du blot har brug for et enkelt kamera, eller om du har brug for overvågning af flere og større arealer, som kræver flere kameraer og ekstraudstyr. Ligeledes har vi kameraer, udstyr og pakkeløsninger målrettet mod både private og erhvervskunder.

Vi tilbyder alt lige fra enkelte kameraer over større pakkeløsninger med flere kameraer og netværksoptager til de mere individuelt tilpassede løsninger, hvor vi sammensætter og skræddersyr en pakke, der passer lige præcis til dine behov for kameraovervågning.

Pakkeløsninger til kameraovervågning

Vi kan også tilbyde komplette pakkeløsninger til erhvervskunder. Erhvervspakkerne inkluderer alt, hvad en større virksomhed skal bruge for at komme godt i gang med kameraovervågning: 2000 GB optager, HD-kameraer til både indendørs og udendørs brug med nightvision, HDMI-monitor, app til smartphone og tablet, tilgang til system via browser, support via mail eller telefon samt garanti på produkterne i hele aftaleperioden.

Hvis du vælger vores erhvervspakker, har du også mulighed for at lease frem for at købe. Du vælger selv, hvor mange kameraer pakken skal indeholde – det afhænger helt af, hvor stort din virksomheds behov for overvågning er.

Landsdækkende montering

Vores kamerasystemer er nemme at tilslutte, og de kræver derfor ingen særlig viden at komme i gang med. Dog er vi opmærksomme på, at der især i større virksomheder ofte ikke er tid til at montere overvågningssystemer. Derfor tilbyder vi selvfølgelig landsdækkende, professionel montering, så din virksomhed får en korrekt og diskret tilslutning af jeres kameraovervågningssystem.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kategorier