Køb - Leje - Leasing

Hos os har du mulighedfor at finansiere din sikring på flere måder. Vi kan etablere dit anlæg med en mindre udbetaling, kontakt nu og her eller med en leasingaftale. Fælles for alle er dog at vi får sikret din ejendom, og at vores rådgivning er inkluderet så du får den helt rigtige løsning til dit behov.

 

Udvidelse eller opgradering af eksisterende anlæg

Har du i dag et eksisterende anlæg er det muligt at vi genbruger det meste af din installation. Dermed kan vi etablere et anlæg med nyere funktioner og bedre opløsning til en rigtig fornuftig pris. Kontakt os i dag og lad os drøfte hvordan vi bedst muligt for opgraderet din sikring.

 

Ønsker komplet sikring

Står du i dag og skal have etableret en komplet sikring i dit hjem, din butik eller din virksomhed er SECUBI dem du skal have med på vognen. Vi har lavet stort set alt inden for sikring. Vi har erfaringer med store adgangskontrolsystemer som hos City2 i Taastrup og VUC i herning. Derudover har vi lavet store installationer med alarmanlæg. Samtidig servicere vi også den private og sætte en ære i at rådgive omkring låse, alarm og videoovervågning.

 

Kontakt os nu

Vi står altid til rådighed og er teknisknørdede til at kunne levere de helt rigtige løsninger. Vi kommer gerne på besøg og laver en gennemgang af din ejendom og har godkendte sikringsledere, som har lavet sikring de sidste 20 år.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kategorier